11 Nisan 2015 Cumartesi

Bandırma Kültür Platformu Bloğu’na Merhaba (Mustafa Özcan, Nisan 2015)


Bandırma Kültür Platformu Bloğu’na Merhaba
Bandırma Kültür Platformu, BKP olarak Sitemiz'den sonra artık şimdi de internetteki iletişimimizi hem kent bazında, hem yurt çapında, hem de küresel düzeyde yapabileceğimiz bir blog sayfasına kavuşmuş bulunmaktayız. Bandırma’nın, hatta Güney Marmara’nın modern geleceğinin vizyonunu küresel olarak tanıtma misyonu ile yola çıkmış olan Platformumuz bu hedefine ulaşmaya yönelik bir adım daha ileriye giderek bir başka sanal ortamını böylece oluşturmuş olmaktadır. 

Bloğumuz, Bandırma kültürüne yaraşır bilim, eğitim, tarih, arkeoloji ve sanat konusu ile ilgili yazılı ve görsel formda göndereceğiniz haberleriniz için hazırlanmış bir iletişim ortamı olduğundan değerli katkılarınızı beklemektedir.  

Bunun için elinizde mevcut materyali e-posta ile Sekretarya Yürütücüsü Sn. Sebahattin Pıravadılı veya Dinçer Ulaş arkadaşımıza iletmeniz gereklidir. Muhteva, sayfanın yürütümünden sorumlu kurul tarafından değerlendirilmesinin ardından sayfaya konulacaktır. Böylece katkılarınız Bandırmalılarla birlikte tüm internet dünyasının bilgi ve görüşleri için paylaşıma sunulmuş olacaktır.  

Bu kapsamda gönüllü olarak katılım sağlayacak dostlara şimdiden katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Mustafa Özcan, Moderatör



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder